Op Smaak XL Den Bosch

15 Apr 2016 Den Bosch, NL

Details

Time : 19.00
Venue : OP SMAAK XL - Theater aan de Parade
Address : Parade 23

Wegens het daverende succes van de Op Smaak Tour in 2015, gaat Sir James deze lente wederom op pad met een chefkok. Dit nieuwe concept waarbij muziek en dineren op een smaakvolle manier gecombineerd wordt zal in maart en april plaatsvinden in verschillende kleine Nederlandse theaterzaaltjes. Begin 2015 bracht Sir James zijn debuutalbum “My Love The Drunk” uit. Ze speelden o.a. op de Parade en Popronde.

Tijdens deze tweede Op Smaak Tour gaat de band op pad met Diede H. de Jong (Nijverdal 1987), medeschrijver “Koken voor vrouwen” en winnaar cabaretprijs (ASCF 2008). Ditmaal geen amuzes, maar een viergangendiner in combinatie met een akoestisch intiem concert. Zowel de gerechten als de liedjes worden aan de hand van thema’s geselecteerd en voorzien van anekdotes en persoonlijke verhalen van de makers.

De Op Smaak Tour is een tegengeluid op de consumptie maatschappij, waarin vooral snel en veel geconsumeerd moet worden. Sir James bied een avond van ontstressen en de tijd nemen. Geen fastfood en vluchtig skippen langs youtube filmpjes, maar verdieping; ambachtelijke liedjes en gerechten met achterliggende gedachten. Neem eens de tijd om te voelen.